Maarten 11 stedentocht zwemmen 2019-11

2019-02-26 06:53:32

De openwaterzwemmer wil in tweeënhalve dag de Elfstedentocht zwemmen. mensen deze zomer voor slechts 11 euro een stuk met Maarten meezwemmen.

De Olympisch kampioen van besloot even na twaalven een pauze in te lassen, maar werd ziek. 000 starts, verspreid over de 11 Friese steden) niet mochten doorgaan.

Op 18, 19 en 20 augustus zwemt hij langs al de 11 originele Friese steden om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. in alle 11 de steden.

19 en maarten 20 augustus mee te zwemmen in een van de steden die Maarten aandoet om zoveel mogelijk geld op te halen. 000 deelnemers, 2.

Het was verrassend. Maarten van der Weijden deed iets wat helemaal niet kan.

U bent vanaf 18: 30 van harte welkom op het feestterrein aan de Spaarbankstraat. 39 uur · Aangepast 11 juni, 14.

Om geld in te zamelen zwemmen de collega’ s van DAK een stuk mee met Maarten van der Weijden in zijn zwemtocht van 200km langs 11 steden. Reddingsbrigades begeleiden Maarten van der Weijden tijdens Elfstedentocht.

waar hij twee weken geleden na 163 kilometer en 55 uur zwemmen zijn zwemtocht moest opgeven. Maarten van der Weijden zwemt het traject van 200 kilometer van de traditionele Elfstedentocht.

Het was de bedoeling dat hij in totaal 200 kilometer zou zwemmen, maar na 163 kilometer en 55 uur zwemmen moest hij zijn tocht staken. Klik hier om maarten meer te weten te komen over de Elfstedenzwemtocht en de Maarten van der Weijden foundation.

Olympisch en Wereldkampioen open water zwemmen. Hij pakte het maarten zwemmen weer op en werd meteen Nederlands maarten kampioen op de 800 meter vrije slag.

) kilometer en ongeveer 55 uur zwemmen moeten stoppen. Door Henk van der Veer op 26 augustus Algemeen.

Maarten 11 stedentocht zwemmen. In kreeg Maarten de diagnose kanker ( acute lymfatische leukemie) na een stamceltransplantatie en intensieve behandelingen is het Maarten gelukt te herstellen en niet veel later pakte hij het zwemmen weer op.

Vrijdagochtend – een dag voor de start van 11stedenzwemtocht – volgde in ons tijdelijke hoofdkwartier in Sneek het definitieve oordeel dat de CitySwims ( 1. Maarten 11 stedentocht zwemmen.

Van 18 tot en met 20 augustus wil hij bijna 200 kilometer langs 11 steden in Friesland zwemmen: de 11stedenzwemtocht. Home / Lager / 11 stedentocht fietsen belgie.

, respectievelijk 2. 16, m vrije slag: 14.

De 36- jarige oud- olympisch kampioen hoopt met die monstertocht veel geld binnen te halen. Maarten 11 stedentocht zwemmen.

Maarten van der Weijden heeft met zijn zwem- elfstedentocht tot nu toe 4, 7 miljoen euro opgehaald. Maarten 11 stedentocht zwemmen.

Dit klinkt natuurlijk erg leuk want wat is er nou mooier dan met een hele groep zwemmen voor het goede doel. Interview Maarten van der Wijden voorafgaande aan de 11- stedentocht.

Maarten 11 stedentocht zwemmen. Dit laatste is precies wat olympisch kampioen open water zwemmen Maarten van der Weijden gaat doen.

You are here: Home / 11- stedentocht begeleiding Maarten van der Weijden. 11stedenzwemtocht Maarten van der Weijden KWF zwemmen NPO publieke.

Nee, het is geen grap: Maarten van der Weijden gaat écht een Elfstedentocht zwemmen. Marcel Stroet, Marcel van der Togt.

De drie mannen op de foto met Maarten van der Weijden - Foto: 11- stedenzwemmers Winsum Maarten van der Weijden vertelt over zijn voorbereiding Zwemmen in open water is wel wat anders dan in het zwembad. U kunt ons bijstaan in deze zwemtocht!

En zo ontstond Team Swimmy: een groepje enthousiaste zwemmers en niet- zwemmers: zij willen in het 11- stedenstadje Sloten 500 mtr. Met als gast spreker Maarten van der Weijde en zijn indrukwekkende verhaal over de 11 stedentocht.

Maarten van der Weijden wil volgend jaar augustus maarten zijn ultieme doel bereiken: de Elfstedentocht zwemmen. Elke euro die we gezamenlijk bijdragen komt ten goede aan het onderzoek en brengt ons dichter bij de genezing van deze erge ziekte.

Zaterdag 10- 11 Transport en Logistiek congres. Vanwege de slechte kwaliteit van het water is het niet.

€ 11, - per ticket gaat naar de Maarten van der Weijden Foundation. Op zondag 11 november ( Sint- Maarten) kunnen ‘ Maartens’ gratis zwemmen in alle gemeentelijke zwembaden.

Maarten van der Weijden na 11 uur zwemmen Dimphey Shoolbred Langeafstandszwemmer Maarten van der Weijden heeft vannacht en vanmorgen bij elkaar 42, 2 kilometer gezwommen voor het goede doel. Elfstedenfietsroute voert je via de maarten fietsknooppunten in Friesland.

Je kan namelijk mee zwemmen met maarten Maarten van der Weijden tijdens zijn 11 stedentocht. 55 uur zwemmen in 11 foto’ s: de monsterlijke zwemtocht van Maarten van der Weijden Een verslagen Maarten van der Weijden ( foto: ANP) BURDAARD - Na 55 uur zwemmen is de 11Stedenzwemtocht van.

Maarten vraagt deelnemers zich wel maximaal in te zetten maarten om zich voor minimaal 1. Laatste nieuws, het programma, welke wordt georganiseerd omtrent de 11stedenszwemtocht die maarten Maarten van der Weijden zwemt is uitgesteld tot 18: 30!

De olympisch kampioen openwaterzwemmen van was te ziek. Toen de Friese Immy hoorde van de actie van Maarten van der Weijden om voor KWF de 200 km lange 11- stedentocht te gaan zwemmen, wilde ze direct meezwemmen.

Maarten 11 stedentocht zwemmen. Maar haar herstel laat dit nog niet toe.

Opbrengst 11 stedentocht Maarten van der Weijden inmiddels 4, 3 miljoen! Maar dat is wel iets te ver", zegt hij.

Nu gaat Maarten na zijn dubbele kanaaloversteek de ultieme challenga aan door een 11 stedenzwemtocht te zwemmen voor KWF. Maarten zelf besloot op eigen risico wel te gaan zwemmen.

Dat kost ze dan slechts 11 euro. Maarten 11 stedentocht zwemmen.

000 euro te laten sponsoren. Dit geeft Maarten natuurlijk ook extra steun om door te kunnen zwemmen.

Van der Weijden wil Elfstedentocht zwemmen. Olympisch kampioen Maarten van der Weijden heeft het wereldrecord 24 uur zwemmen verbroken.

Dan kunt u zondag 11 november gratis zwemmen op onderstaande tijden. maartenvanderweijdenfoundation.

Sneek- Maarten van der Weijden heeft zojuist zijn Elfstedentocht na 163(! 18: 21 15: 03 Deucedly Lager.

die meneer kijken die aan het zwemmen was”. Maarten 11 stedentocht zwemmen.

Maarten van der Weijden. Er gaat € 11, - per ticket naar de Maarten van der Weijden foundation!

De Elfstedentocht zwemmen, dat gaat niet, dat hoort een lichaam niet te kunnen. Maarten gaat het theater in om te vertellen over zijn bijzondere tocht!

Interview Maarten van der Wijden voorafgaande aan de 11- stedentocht. Of het mogelijk is de Elfstedentocht te zwemmen?

Een Deelnemer mag er voor kiezen om zich in te schrijven om in meerdere steden mee te zwemmen. " Een mooie gedachte.

Een zwemtocht die miljoenen Nederlanders heeft verbonden. Bijna op de dag af tien jaar na zijn Olympische gouden race in Beijing zwom Maarten de Elfstedentocht.

Maarten van der Weijden gaat zijn ultieme uitdaging aan. Direct kaarten kopen voor de 11 Steden theatertocht?

De Elfstedentocht kennen we allemaal als schaatstocht, maar de 11 steden al zwemmend aandoen kan natuurlijk ook. waarin ik dacht dat het zwemmen het meest belangrijke was op aarde.

En u kunt meedoen maarten aan deze sportieve prestatie. Van der Weijden, die van plan is om in drie dagen tijd bijna 200 kilometer te zwemmen, moet liggend vervoerd worden omdat hij anders, na urenlang horizontaal in het water te hebben gelegen, onwel.

Slecht nieuws voor de mensen die van 18 tot en met 20 augustus met de 11stedenzwemtocht van Maarten van der Weijden zouden mee zwemmen. Maarten swimming the 200km track to help fight cancer is such a smart and inspiring maarten way of engaging.

aan zijn tocht riep hij mensen op om hem te sponsoren en met hem mee te zwemmen. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van kanker heeft Maarten zich een nieuwe sportieve uitdaging gesteld.

Maarten van der Weijden, die komend weekeinde de Elfstedentocht gaat zwemmen, ziet het meest op tegen ‘ de hel van het Noorden’ - de route tussen Franeker en Dokkum. Bent u een Maarten?

nl — 00: 00 Friesland. Hij hoopt op morele support van het publiek vanaf de kant.

11stedentochtzwemmer Maarten van der Weijden heeft op donderdag 11 oktober tijdens het Gouden Televizier- Ring Gala bekend gemaakt dat hij met zijn zwemtocht uiteindelijk 5 miljoen euro heeft opgehaald voor kankeronderzoek. ANP/ Lex van Lieshout.

Zwemmer Maarten van der Weijden is zijn stem vrijwel kwijt na maarten de enorme inspanning die. De maarten inschrijving start op 21 augustus en sluit voor de Deelnemers uiterlijk op 1 augustus, tenzij het bestuur van Stichting Maarten van der Weijden foundation besluit deze data aan te passen.